Jdi na obsah Jdi na menu
 


 


Takže něco málo o mně a mých psech... 

Jakož to dítě z velkého města a paneláku jsem si vždy přála bydlet na vesnici, mít rodinný domeček, psa/y a koně. Prostě mít kolem sebe přírodu a hodně zvířat. Toužila jsem po tom už od dětství a můj sen se stal skutečností.

Obrazek

 V roce 2005 jsem se provdala do dědinky Únanov kousek od Znojma, kde jsem žila se svým mužem Milanem a našimi psími kluky Gwynem a Tokrou . Do naší smečky také patřily dvě kočky, kozy a pár slepiček.

Bydleli jsme na okraji dědinky v domečku po Milanové babičce. Mé dětské sny se plnily - příroda, zvířata... no prostě krása.

V současné době bydlím s partnerem, dcerou, Tokratem a kočkou v domečku ve Vyškově.

 

Více o mně na mých osobních stránkách www.samiera.cz , či mém facebookovém profilu

 Obrazek

A jak to bylo s našimi psímy kluky?

Po dlouhém čekání a hledání vhodného plemene jsem si v polovině roku 2005 přivezla domů štěně  australského honáckého psa jménem Gwyn . Když jsem hledala vhodné plemeno, chtěla jsem aktivního, vytrvalého, hravého, veselého a chytrého pejska v příruční velikosti a australák předčil všechna má očekávání. Je to prostě čipera, který skoro nikdy nezahálí.

Do tohoto plemene jsem se zamilovala a tak není divu, že do naší rodiny přišel další šediváček, plesniváček, prostě australáček. Tentokráte už byl ale výběr chovatelské stanice daleko uváženější a tak se u nás skoro na štědrý den roku 2007 objevil krásný modrý kluk Autocrat neboli Tokra  z chovatelské stanice Šumící křídla.