Jdi na obsah Jdi na menu
 


Coursingový speciál pro Australáky

Poslední květnový víkend se konal již druhý ročník coursingového speciálu pro australské honácké psy (ACD) – Cattle dog cup 2011 . Tentokrát se akce konala v Lesním penzionu Podmitrov a jeho okolí. Účast byla opravdu skvělá - sešlo se celkem 27 ACD z různých chovatelských stanic a 13 psů jiných plemen.
Tak jako v prvním ročníku byl hlavní sportovní akcí coursing, který byl doplněn sobotními soutěžemi a nedělními ukázkami psích sportů, které si mohli účastníci se svými miláčky vyzkoušet. Nešlo nám ale jen o sportovní vyžití, ale hlavně o setkání majitelů v příjemné a přátelské atmosféře.
Nejlepší fenou ACD speciálu se stala Aldora Šumící křídla maj. Katky Džumanové, nejlepším psem a celkovým vítězem Autocrat Šumící křídla, maj. Soni Plocrové. Díky hlavnímu sponzorovi ch.s. Blue Heeler byly pro všechny připraveny krásné ceny.
Za pořadatele bych ráda řekla, že se akce velmi vydařila a jsme moc rády, že jsme se sešly v tak hojném počtu. Již teď se na vás všechny těšíme na třetím ročníku, který se bude konat na jaře příštího roku. Myslím, že se všichni máme opět na co těšit....

Za pořadatele ACD coursing speciálu napsala Soňa Plocrová www.modrychlup.estranky.cz
Fotografie a vše okolo coursingového speciálu najdete na www.acdspecial.estranky.cz